Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Έχασε ένα πρωτάθλημα που μπορούσε να πάρει εύκολα, αλλά είναι στο καλύτερο σημείο της ιστορίας της η ΑΕΚ»

Για τα λάθη της ΑΕΚ που οδήγησαν στην απώλεια του τίτλου (παρά το εξαιρετικό φινάλε του ΠΑΟΚ), αλλά και τις στέρεες βάσεις που διατηρεί η «Ένωση» μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στην εύλογη απογοήτευση της ΑΕΚ για το γεγονός ότι χάθηκε το πρωτάθλημα -αλλά και το γεγονός ότι η επόμενη μέρα της δεν επηρεάζεται απ’ αυτό- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Μιχάλη Τσόχο, σημείωσε ότι ήταν φανταστική η εξέλιξη της μάχης του τίτλου και δίκαια τον κατέκτησε ο ΠΑΟΚ από τη στιγμή που έκανε φινάλε με τέσσερις νίκες σε ντέρμπι.

Τόνισε ωστόσο ότι η «Ένωση» θα αρκούσε να κάνει εύκολα πράγματα για να πανηγυρίσει εκείνη στο τέλος, επικαλούμενος χαρακτηριστικά τα τρία γκολ που δέχθηκε στο 89’ από τον «δικέφαλο του Βορρά» και τις τέσσερις ισοπαλίες με Πανσερραϊκό, Κηφισιά και Παναιτωλικό.

Παρόλα αυτά, όπως τόνισε, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στο καλύτερο σημείο της ιστορίας τους, διαθέτοντας νέο γήπεδο, την ισχυρότερη διοίκηση και έναν εξαιρετικό προπονητή στον πάγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x