Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Έχασε χωρίς να είναι κακή η ΑΕΚ - Καθαρή η αποβολή Ίνγκασον - Ίσως αλλαγή στο τέρμα»

Για τις συγκυρίες που έφεραν ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ χωρίς να είναι χειρότερη, τη σημασία της φάσης Ίνγκασον-Γκαρσία και το ενδεχόμενο αλλαγής γκολκίπερ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου

Στην ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ και τους παράγοντες που οδήγησαν σε αυτή χωρίς η «Ένωση» να έχει κακή απόδοση αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης που έδειξαν οι «κιτρινόμαυροι» στις φάσεις των γκολ και πάει κόντρα στη λογική της έντασης που τους χαρακτηρίζει φέτος.

Συμφώνησε, δε, ότι έχει ευθύνη και ο Αθανασιάδης, τονίζοντας ότι στον πρωταθλητισμό θέλεις τερματοφύλακα που να δίνει βαθμούς και χαρακτηρίζοντας πιθανή προσεχώς μια αλλαγή κάτω από τα δοκάρια.

Όσο για τη φάση Ίνγκασον-Γκαρσία, εξέφρασε την άποψη ότι είναι καθαρή αποβολή (που αν δινόταν θ’ άλλαζε τελείως το ματς), ενώ αναφορικά με τη διαχείριση Αλμέιδα, τόνισε ότι είναι πολύ πιο σύνθετη και στοχευμένη από το «βάζω έναν παίκτη και βγάζω έναν άλλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x