Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Πληθώρα στα στόπερ η ΑΕΚ, θα πάει για χαφ και έναν μπροστά»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις πολλές επιλογές που διαθέτει η ΑΕΚ στην άμυνα και αποκάλυψε τις δύο θέσεις όπου θα υπάρξει ενίσχυση.

«Γεμάτο» κέντρο άμυνας διαθέτει η ΑΕΚ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την περίπτωση απόκτησης του Φρανζ Μπρόρσον που είδε το φως της δημοσιότητας, όπως επισήμανε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Οι επαφές με τον Μπρόρσον είχαν γίνει από τον Αύγουστο. Είναι ένας παίκτης που η ΑΕΚ έχει δείξει ενδιαφέρον, αλλά δεν ξέρω αν έχει κλείσει. Δεν ξέρω αν θα προχωρήσει για σέντερ μπακ τον Γενάρη. Βράνιες και Τζαβέλλας έχουν αρχίσει και βρίσκονται. Υπάρχει ο Σβάρνας που ήταν πέρυσι βασικός και φέτος τρίτος. Υπάρχουν και δύο πρότζεκτ, οι Μήτογλου-Λάτσι. Έχει πληθώρα στα στόπερ. Για να γίνει μεταγραφή θα πρέπει να πουληθεί κάποιος. Πάντως, η ΑΕΚ έχει την βάση για να κάνει προσεκτικές και στοχευμένες μεταγραφές, μια-δύο, και του χρόνου», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η «Ένωση» κοιτάζει και θα πάρει ένα εξαρο-οκτάρι, γιατί ο Γαλανόπουλος θα κάνει την επέμβαση και δεν είναι γνωστό πότε θα επιστρέψει, οπότε εκεί χρειάζεται μια προσθήκη.

Ο Κετσετζόγλου σημείωσε πως η ΑΕΚ χρειάζεται και ένα μπακ απ για μπροστά, ειδικά αν υπάρξει θέμα αποχώρησης του Τάνκοβιτς, οπότε θα γίνει και εκεί κίνηση εφόσον χρειαστεί.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x