Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Φαβορί ο Μάνταλος έναντι του Λιβάι - Τι ισχύει στα μεταγραφικά»

Η πιθανότερη ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία και τα μεταγραφικά της Ένωσης. Ακούστε το ρεπορτάζ του Κώστα Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Με αυτήν την ενδεκάδα αναμένεται να ξεκινήσει η ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία. Η Ένωση ρίχνεται το Σάββατο στη «μάχη» του πρωταθλήματος και ο Κώστας Κετσετζόγλου μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα της ομάδας.

Το σύστημα που θα επιλέξει ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι λογικά 3-1-4-1-1. Ο Στάνκοβιτς θα καλύψει τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο Βίντα αναμένεται να κάνει επίσημο ντεμπούτο ως δεξιός στόπερ, ο Τζαβέλλας θα είναι ο κεντρικός στόπερ και ο Χατζισαφί αριστερά. Ο Σιμάνσκι θα είναι μπροστά από την άμυνα, ο Άμραμπατ θα έχει τη δεξιά πλευρά και ο Τσούμπερ την αριστερή, με τους Γιόνσον και Πινέδα να είναι οι άλλοι δύο της τετράδας. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει σίγουρα ο Αραούχο και φαβορί για να τον πλαισιώσει είναι ο Μάνταλος και όχι ο Λιβάι.

Παράλληλα, ανέφερε τα δεδομένα για τα μεταγραφικά και στάθηκε στο γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν έναν επιθετικό, του οποίου η απόκτηση θα προκαλέσει αίσθηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x