Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Δείχνει επικίνδυνη η συνταγή Αλμέιδα, αλλά είναι μελετημένη - Δύσκολα δεξιά ο Άμραμπατ

Μπορεί το 3-5-2 του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ να μοιάζει παράτολμο, αλλά έχει συγκεκριμένη βάση και στόχευση, όπως εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για το «πείραμα» Άμραμπατ δεξιά

Το νικηφόρο ξεκίνημα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και τις πρώτες εντυπώσεις από το 3-5-2 που εφαρμόζει ο Ματίας Αλμέιδα σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, συμφώνησε ότι η συνταγή του Αργεντινού φαίνεται επικίνδυνη, αλλά υπογράμμισε ότι βασίζεται στην αναλυτική μελέτη που έχει κάνει (και) στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εξήγησε λοιπόν ότι ελάχιστες ομάδες διαθέτουν την ποιότητα για να «σπάσουν» αυτή την πίεση ψηλά και αυτό επιβεβαιώθηκε ήδη από το πρώτο ματς (με τα δυο από τα τρία γκολ να έρχονται από κλεψίματα).

Παρόλα αυτά, τόνισε ότι για το δεξί άκρο θα πρέπει να βρεθεί μια άλλη λύση από τον προπονητή, αφού η τοποθέτηση του Άμραμπατ εκεί (λόγω χαρακτηριστικών του Μαροκινού) δεν βγαίνει.

Όσο για το γήπεδο, έκανε την εκτίμησή του για τον λόγο που δεν μπορούσαν να γίνουν τα δυο πρώτα ματς στο ΟΑΚΑ και τόνισε ότι θα πρέπει να βρει έναν τρόπο η ΑΕΚ να αποζημιώσει τους κατόχους διαρκείας.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x