Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Γενναία απόφαση Τσούμπερ, θα είναι… έξτρα μεταγραφή - Οριακά ο Σιμάνσκι για Καραϊσκάκη

Στην επιλογή Τσούμπερ να θυσιάσει τη συμμετοχή στο Μουντιάλ για να επανέλθει σαν… έξτρα μεταγραφή της ΑΕΚ και το μόνο ερωτηματικό ενόψει Ολυμπιακού στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Για την άνετη επικράτηση της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ -αλλά και το σημαντικό θέμα που προέκυψε με την απόφαση του Στίβεν Τσούμπερ να μπει στο χειρουργείο- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, στάθηκε στη σημασία που έχει για την «Ένωση» ότι συνδύασε νίκη, διαχείριση δυνάμεων και ξεκούραση κάποιων παικτών (όπως οι Αραούχο, Ρότα, Μοχαμάντι).

Όσο για τον Ελβετό, τόνισε ότι το πρόβλημα στους κοιλιακούς εξηγεί σε μεγάλο βαθμό την αγωνιστική του πτώση και αφού χαρακτήρισε γενναία την απόφαση να θυσιάσει τη συμμετοχή στο Μουντιάλ, εκτίμησε ότι τον Φλεβάρη που θα επιστρέψει θα είναι σαν… έξτρα μεταγραφή.

Κατά τ’ άλλα, σημείωσε ότι το μόνο ερωτηματικό ενόψει «Καραϊσκάκη» είναι ο Σιμάνσκι (αφού θα μπορούσε να ξεκινήσει μαζί με τον Γιόνσον στην ενδεκάδα) και υπογράμμισε ότι είναι οριακό το αν θα προλάβει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x