Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Τα θετικά που έβγαλε η ΑΕΚ στο Αγρίνιο και αυτό που πρέπει να φτιάξει οπωσδήποτε»

Στα αρκετά ενθαρρυντικά συμπεράσματα από το διπλό της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού -αλλά και στην επιβεβαίωση της αδυναμίας που πρέπει άμεσα να διορθωθεί- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου

Για τη σπουδαιότητα της νίκης που πήρε η ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού -αλλά και την ανάγκη ν’ αξιοποιηθούν τα θετικά και τ’ αρνητικά στοιχεία που προέκυψαν απ’ αυτή- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Συζητώντας με τους Βασίλη Βέργη-Βάιο Τσούτσικα, σημείωσε ότι η «Ένωση» (ειδικά στο εξαιρετικό πρώτο ημίωρο) έδειξε θετικά σε πολλούς τομείς.

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα λοιπόν στο καλό συνδυαστικό παιχνίδι (πριν σταματήσει ανεξήγητα η ομάδα να βγάζει αντεπιθέσεις), στα καλά στημένα, στην εξαιρετική συνεργασία των Μάνταλου-Τσούμπερ, στη διάθεση του Γκαρσία να βοηθάει πίσω και στην καθοριστική παρουσία του Στάνκοβιτς.

Υπογράμμισε ωστόσο ότι το χθεσινό παιχνίδι επιβεβαίωσε και τη μεγάλη αδυναμία που έχουν οι «κιτρινόμαυροι» στο ανασταλτικό κομμάτι (και στο πάγωμα του ρυθμού) και τόνισε ότι είναι απαραίτητο να τη βελτιώσει στα οκτώ παιχνίδια που μεσολαβούν μέχρι τον Γενάρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x