Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Το Κύπελλο κρατά στην τσίτα την ΑΕΚ - Τα χαρακτηριστικά Μπαρμπόσα δείχνουν τι ψάχνει»

Στα παράπλευρα οφέλη της κλήρωσης Κυπέλλου, αλλά και στη δύσκολη περίπτωση Μπαρμπόσα (που μαρτυρά τα στοιχεία και το επίπεδο του χαφ που ψάχνει η ΑΕΚ) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου

Για τη δυνατότητα της ΑΕΚ να βγει ωφελημένη από τον δύσκολο δρόμο που στρώθηκε μπροστά της στο Κύπελλο -αλλά και τα δεδομένα στο μεταγραφικό κομμάτι- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Συζητώντας με τον Σωτήρη Ταμπάκο, σημείωσε ότι το πρόγραμμα (με δυο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ και δυο ενδεχόμενα στη συνέχεια με τον Ολυμπιακό) γίνεται πολύ βαρύ.

Τόνισε ωστόσο ότι το ειδικό βάρος αυτών των αγώνων κάνει ακόμα πιο σημαντικό τον συγκεκριμένο στόχο για την «Ένωση» και εξήγησε ότι (με το -11 στο πρωτάθλημα να έχει δημιουργήσει μια εύλογη απογοήτευση) μπορούν να κρατήσουν την ομάδα στην τσίτα μέχρι τα πλέι-οφ.

Όσο για την ενίσχυση με τον απαραίτητο χαφ, επανέλαβε τις μεγάλες δυσκολίες που παρουσιάζει το θέμα Μπαρμπόσα και τόνισε ότι ακόμα κι αν προχωρήσει τελικά κάποια άλλη από τις περιπτώσεις που δουλεύονται παράλληλα, μαρτυρά τα χαρακτηριστικά και το επίπεδο του παίκτη που αναζητείται.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x