Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ο VARίστας που είχε δώσει πέναλτι επειδή μπλέχτηκαν πόδια δεν είπε καν “δες το”»

Την απορία πώς γίνεται ο διαιτητής που είχε υποδείξει πέναλτι σε μια περίεργη φάση του ΑΕΚ-Άρης να μη ζητάει καν review στο σπρώξιμο Μασούρα σε Βράνιες εξέφρασε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στη φάση του ΑΕΚ-Ολυμπιακός που έχει ξεσηκώσει μεγάλη κουβέντα -αλλά και στα λάθη της «Ένωσης» στο αγωνιστικό κομμάτι που πληρώθηκαν ακριβά- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, εξέφρασε την απορία πώς γίνεται ο ίδιος διαιτητής που ως VARίστας είχε υποδείξει πέναλτι σε μπλέξιμο ποδιών στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη να μη ζητάει καν από τον Βερίσιμο να τσεκάρει και ο ίδιος το σπρώξιμο του Μασούρα στον Βράνιες.

Κατά τ’ άλλα, τόνισε ότι η αμυντική ανεπάρκεια κόστισε πολύ στους «κιτρινόμαυρους», υπογραμμίζοντας ότι χειρότερες και από την γκέλα του Μοχαμάντι ήταν οι αδράνειες Σιμάνσκι και Βράνιες στα δυο πρώτα γκολ.

Όπως και να ‘χει ωστόσο -και παρόλο που χαρακτήρισε καταστροφική σε βαθμολογικό επίπεδο την ήττα- σημείωσε ότι είναι ανάγκη για την ΑΕΚ να μην την πάει πίσω στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για το χτίσιμο μιας νέας ομάδας.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x