Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Δύσκολα ο Γκαρσία, αλλά γι’ αυτό έκανε επένδυση με Πόνσε η ΑΕΚ - Η 11άδα για Ολυμπιακό

Στο ενδεχόμενο απουσίας του Γκαρσία με Ολυμπιακό -που είναι πιο εύκολα αντιμετωπίσιμο όταν back up υπάρχει παίκτης σαν τον Πόνσε- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για 11άδα.

Την… ψυχραιμία με την οποία μπορεί ν’ αντιμετωπίσει η ΑΕΚ μια ενδεχόμενη απουσία του Γκαρσία από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι ακόμα και να μην καταφέρει ο επιθετικός από το Τρίνινταντ να είναι διαθέσιμος (κάτι που θα κριθεί σήμερα και αύριο), θ’ αντικατασταθεί από έναν παίκτη όπως ο Πόνσε.

Εξήγησε λοιπόν ότι γι’ αυτόν τον λόγο έκανε η «Ένωση» μια επένδυση 3,5 εκατ. ευρώ με τον Αργεντινό, για να έχει δηλαδή έναν σέντερ φορ που θα μπορούσε να είναι εκείνος ο βασικός.

Όσο για την ενδεκάδα του ντέρμπι, εκτίμησε ότι (σε αντίθεση με τα περσινά παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό), ο Ματίας Αλμέιδα θα παρατάξει δυο εξάρια (Σιμάνσκι-Γιόνσον), θα μεταφέρει αριστερά τον Πινέδα και θα ξεκινήσει τον Τσούμπερ πίσω από τον επιθετικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x