Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Γι’ αυτό χώρισαν ΑΕΚ και Τσιγκρίνσκι»

Τους λόγους που αποχωρεί ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι από την ΑΕΚ, παρόλο που είναι ο πιο αγαπητός παίκτης από τότε που επέστρεψε η «Ένωση», εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στο τέλος της καριέρας του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, στάθηκε αρχικά στην κλάση του Ουκρανού και ως χαρακτήρα (πέρα από ποδοσφαιριστή) που τον έκανε τον πιο αγαπητό από τότε που η «Ένωση» επέστρεψε.

Εξήγησε ωστόσο ότι στο αγωνιστικό κομμάτι δεν επιτεύχθηκε συμφωνία με τους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού, καθώς του είπαν μεν ότι τον θέλουν, ωστόσο του τόνισαν ότι ενδέχεται να υπάρξουν και φορές μέσα στη σεζόν που θα μένει εκτός αποστολής.

Δεδομένου λοιπόν ότι ο Τσιγκρίνσκι θεωρεί ότι μπορεί να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο (και ως άνθρωπος έχει δείξει και στο παρελθόν ότι είναι περήφανος) συμφωνήθηκε ότι θα ήταν καλύτερο να χωρίσουν οι δρόμοι των δυο πλευρών, χωρίς να διαταράσσεται καθόλου η σχέση τεράστιας εκτίμησης που τις συνδέει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x