Η εμφάνιση της ΑΕΚ δεν ήταν καλή στην Κέρκυρα (0-0), κάτι που προβληματίζει εν όψει του τελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στις 12 Μαΐου.
«Η ΑΕΚ βγάζει εικόνα ομάδας που έχει αδειάσει, κάτι που είναι φυσικό μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά είναι κακό όταν έρχεται ένας τελικός. Μπορεί η ισοπαλία να βάλει λίγο στην τσίτα την ομάδα εν όψει ΠΑΟΚ. Έχει 12 μέρες για να μπει σε πνεύμα τελικού», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.
«Ο Μάνταλος νομίζω πως θα είναι στην αποστολή στον τελικό, παρότι με τους δύο πιτσιρικάδες και τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα οι διαθέσιμες θέσεις είναι μόλις τέσσερις. Πιστεύω πως κάποιοι παίκτες όπως ο Μασούντ και ο Αϊντάρεβιτς έχασαν ήδη τη θέση τους στην αποστολή χθες. Κι ο Γιακουμάκης δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που πήρε στα τελευταία ματς», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






