Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ έκανε ένσταση για να μετρηθεί η εστία, όχι για να πάρει το ματς»

Τη διευκρίνιση ότι η ένσταση της ΑΕΚ δεν αφορούσε το κύρος του ματς με τον Ατρόμητο, αλλά ήταν υποχρεωτική (βάσει κανονισμού) για να μετρηθούν τα τέρματα, έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Τον λόγο που η ΑΕΚ ήταν υποχρεωμένη, αν δεν ήθελε να παίξει παιχνίδι με χαμηλότερα τέρματα, να καταθέσει ένσταση στο Περιστέρι εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Τάσο Νικολογιάννη-Σωτήρη Ταμπάκο, διευκρίνισε ότι η «Ένωση» δεν προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση για να πάρει τη νίκη στα χαρτιά, αλλά γιατί ο κανονισμός προβλέπει ότι έπρεπε να υποβάλλει γραπτώς τις αντιρρήσεις της για την καταλληλότητα του γηπέδου.

Αφού εξήγησε λοιπόν ότι δεν υπάρχει σχέση με το θέμα των δελτίων του ΠΑΟΚ (διότι εκεί επρόκειτο για τυπικό σφάλμα και όχι με κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα), τόνισε ότι εξακολουθεί να ισχύει η θέση της ΑΕΚ πως τα ματς πρέπει να παίζονται στα γήπεδα, αρκεί τα γήπεδα να έχουν κανονικά τέρματα.

Όσο για τις δηλώσεις Σπανού, τόνισε ότι η «Ένωση» δεν έχει ν’ απολογηθεί για κάτι, σε αντίθεση με τον πρόεδρο του Ατρόμητου, που θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη στους φίλους της ομάδας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x