Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ πρέπει να κοιτάζει τα δικά της αποτελέσματα»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στην προσήλωση που πρέπει να έχει η ΑΕΚ στα δικά της παιχνίδια και μόνο.

Η μείωση της διαφοράς από τον Παναθηναϊκό στους τέσσερις βαθμούς δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει την ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στον απόηχο της νίκης επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό (4-0).

«Η ΑΕΚ είχε μεγάλη αποτελεσματικότητα. Χωρίς να έχει περισσότερες ευκαιρίες από ό,τι σε άλλα ματς, έβαλε τέσσερα γκολ. Το πρώτο τέρμα άνοιξε το ματς και η αμέσως κυνήγησε και δεύτερο και δεν επαναπαύτηκε στο προβάδισμα. Έμαθαν και την απώλεια του Παναθηναϊκού στην επιστροφή, αλλά η ΑΕΚ παραμένει πίσω και πρέπει να κοιτάζει τα δικά της αποτελέσματα», τόνισε.

«Ο Αλμέιδα δικαιώθηκε για τις επιλογές του σχηματίζοντας την ενδεκάδα με κριτήριο τη φόρμα. Ο Λιβάι αποδείχτηκε πως είναι από τους παίκτες που δύσκολα μπορεί να αντικατασταθεί. Ήταν εξαιρετικός και ο Μήτογλου, έπιασε την ευκαιρία της απουσίας του Βίντα. Πολύ καλός ήταν ο Πινέδα, που επίσης είναι δύσκολο να αντικατασταθεί και ίσως αν δεν παραμείνει τη νέα σεζόν να είναι μια λύση για τη θέση αυτή ο Γκατσίνοβιτς», πρόσθεσε.

Τέλος, για τα μεταγραφικά είπε: «Η βασική αναγκαιότητα είναι στόπερ και αριστερός μπακ και πάντα υπάρχει η πιθανότητα να αποκτηθεί κάποιος μεσοεπιθετικός όπως ο Κικάνοβιτς ή μια παρόμοια ευκαιρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x