Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Βλακεία με 1-0 σκορ να τρως αντεπίθεση στο μισό γήπεδο - Καλύτερος κεντρικά ο Τσούμπερ

Στην ανάγκη να διορθωθούν οι αμυντικές παθογένειες που εμφάνισε εκ νέου η ΑΕΚ με τη Λαμία και στη θέση που φαίνεται προτιμότερο να παίζει ο Τσούμπερ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Τα κυριότερα αγωνιστικά συμπεράσματα που προέκυψαν από τη δύσκολη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή του Βασίλη Βέργη, σημείωσε ότι δεν ήταν απρόσμενο (βάσει της σωματικής και ψυχολογικής κούρασης που υπήρχε από το ματς με τον ΟΦΗ) να δείξει μια κάμψη η «Ένωση».

Χαρακτήρισε απαράδεκτο ωστόσο να εμφανίζει συγκεκριμένες παθογένειες στο αμυντικό κομμάτι (όπως αυτή που απέφερε το τετ-α-τετ του Ρόμανιτς) αναφέροντας ότι είναι βλακεία για μια ομάδα να προηγείται και να τρώει αντεπίθεση στο μισό γήπεδο.

Κατά τ’ άλλα, στάθηκε στην εξαιρετική παρουσία του Χατζισαφί (που είχε κι ένα σωτήριο τάκλιν εκτός της συμμετοχής του στο γκολ), στη σημασία που έχει για την ψυχολογία του Αραούχο ότι σκόραρε ξανά και στη διαπίστωση ότι είναι καλύτερο -τόσο για τον ίδιο τον Τσούμπερ, όσο και για την ομάδα- ν’ αγωνίζεται κεντρικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x