Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Η μεγαλύτερη νίκη της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα - Ύποπτο το λάθος του Κουλμπάκοφ»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη σημασία της νίκης της ΑΕΚ στην Τούμπα, τη διαιτησία του Κουλμπάκοφ και τη συνέχεια.

Σπουδαιότερη νίκη της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα χαρακτήρισε τη χθεσινή επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ θα μπορούσε να ήταν τέταρτη με ήττα χθες, γι’ αυτό έχει μεγάλη αξία πως κέρδισε και είναι πρώτη. Περίμενα την αντίδραση της ομάδας, έδειχνε ότι δεν ήταν σε κρίση, παρά τις δύο συνεχείς απώλειες. Ήταν η μεγαλύτερη νίκη της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και είναι το φαβορί. Δεν λέω ότι θα πάρει το πρωτάθλημα, αλλά μετά από μια αγωνιστική που πάλευε για την επιβίωσή της, τώρα είναι σε ένα πολύ καλό σημείο. Είδε όμως ότι ο Βόλος και ο Άρης, οι δύο επόμενοι αντίπαλοί της, μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Αν πάρει τα δύο παιχνίδια που έχει μπροστά της, μπορεί να ξεφύγει», τόνισε.

«Ο Αλμέιδα έκανε όλες τις αλλαγές που μπορούσε να κάνει και φάνηκε ότι είχε στόχο τη νίκη και ήρθε αυτό το φανταστικό γκολ. Η μπαλιά του Μάνταλου ήταν ιδιοφυής και το τελείωμα του Αραούχο απίστευτο, από τα ωραιότερα γκολ του πρωταθλήματος», πρόσθεσε.

Σχετικά με τη φάση στο 7’ και το γκολ που δεν μέτρησε είπε: «Θα μείνει στην ιστορία, ακόμη και σήμερα δεν μπορεί κανείς να καταλάβει τι σφύριξε ο Κουλμπάκοφ. Και ο ίδιος ο Αλμέιδα είπε ότι δεν έλαβε καμία εξήγηση από τον διαιτητή. Το περίεργο είναι πως ο συγκεκριμένος δεν ήταν κλόουν όπως ο Νταμπάνοβιτς. Το έλεγχε το παιχνίδι, αλλά έκανε αυτό το λάθος που είναι ύποπτο. Ήταν το χειρότερο σφύριγμα της χρονιάς».

Σχετικά με τα προβλήματα τραυματισμών τόνισε: «Έχουμε να δούμε αρκετά από το ιατρικό δελτίο. Αποχώρησαν με ενοχλήσεις ο Γιόνσον και ο Σιντιμπέ, αλλά υπάρχουν παίκτες για να καλύψουν τα όποια κενά. Ο Γκαρσία βάσει του ιατρικού επιτελείου έπρεπε να παίξει για ένα ημίχρονο».

Τέλος, αναφερόμενος στην επέμβαση που έκανε ο Πάολο Φερνάντες είπε: «Το πρόβλημα του Φερνάντες είναι κάτι που λύνεται άμεσα, εύκολα και δεν επηρεάζει όχι τη ζωή, αλλά ούτε την καριέρα του ποδοσφαιριστή. Μπορεί και από την Τρίτη να αρχίσει ξανά προπονήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x