Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ίσως δούμε πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί φέτος στην ΑΕΚ - Δυο εναλλακτικές για χαφ»

Για τις καινοτομίες που ενδέχεται να εμφανίσει η ΑΕΚ στη Λαμία (λόγω covid και τραυματισμών) και τις περιπτώσεις χαφ που εξετάζονται μετά τον Μπαρμπόσα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στις αντιξοότητες που προκαλεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό (και) στην ΑΕΚ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή του Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι τα υπάρχοντα κρούσματα και αυτά που ενδέχεται να προκύψουν προσεχώς (σε συνδυασμό με κάποια θέματα τραυματισμών) ίσως έχουν ως αποτέλεσμα να δούμε πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί φέτος στην ενδεκάδα της «Ένωσης» με τη Λαμία.

Αφού ανέφερε λοιπόν ως ενδεικτικό παράδειγμα την πιθανότατη χρησιμοποίηση του Σβάρνα ως δεξί μπακ και διευκρίνισε ότι ο Λε Ταλέκ με αγωνιστικά κριτήρια είναι φαβορί για παρτενέρ του Σιμάνσκι στο κέντρο, απάντησε και για τα μεταγραφικά.

Εκεί όπου σημείωσε ότι το καλύτερο σημείο που έφτασαν οι διαπραγματεύσεις με τη Νις για τον Μπαρμπόσα ήταν τα 3 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του και υπογράμμισε ότι πλέον οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εστιάσει σε δυο εναλλακτικές περιπτώσεις χαφ (επιδιώκοντας δανεισμό και δίνοντας μάχη για μια εφικτή οψιόν αγοράς).



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x