Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ίσως πάει και για δυο χαφ η ΑΕΚ»

Την αποκάλυψη ότι η ΑΕΚ ενδέχεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο απ’ όσο αναμενόταν στη μεσαία γραμμή έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για το μήνυμα της ανανέωσης Γιαννίκη.

Ενδεχόμενο να κάνει η ΑΕΚ υπέρβαση, ώστε να καλύψει τα εμφανή κενά στις θέσεις των χαφ, άφησε ανοιχτό στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι είναι πιθανό η «Ένωση» να πάει για μεταγραφές δυο μέσων (και όχι ενός) τον Γενάρη.

Αφού υπογράμμισε λοιπόν την ένταση που πρέπει να προστεθεί στο κέντρο (και θεωρείται απαραίτητη για να μη φτάνει τόσο εύκολα ο αντίπαλος στην περιοχή) σημείωσε ότι ο ερχομός νέων παικτών μπορεί ν’ ανεβάσει περισσότερο και ήδη υπάρχοντες, όπως ο Σιμάνσκι.

Όσο για την πρόωρη επέκταση συμβολαίου του Αργύρη Γιαννίκη, τόνισε ότι ήταν μια κίνηση που δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα και τη χαρακτήρισε ξεκάθαρο μήνυμα του συλλόγου ότι είναι αποφασισμένος να βαδίσει πάνω στο πλάνο που υπάρχει με τον προπονητή.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x