Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ίσως πλησιάζει η μέρα που θα δούμε μαζί Πόνσε και Γκαρσία-Άνω ποταμών οι συλλήψεις!»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου βλέπει αρκετά πιθανή προσεχώς τη συνύπαρξη Πόνσε και Γκαρσία στην ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Ανοιχτό, αλλά χωρίς να γνωρίζει με ποια… φόρμουλα θα γίνει αυτό, άφησε ο Κώστας Κετσετζόγλου το ενδεχόμενο να δούμε σύντομα τους φορμαρισμένους Πόνσε και Γκαρσία στην ενδεκάδα της ΑΕΚ.

«Η ΑΕΚ ήταν σοβαρή, έπαιξε σε υψηλή ένταση και δεν έδωσε φάσεις στον αντίπαλο. Γενικά δεν δίνει φάσεις, αλλά οι αντίπαλοι είναι πολύ εύστοχοι. Το πρώτο, κρίσιμο γκολ ήρθε και πάλι από στημένη φάση, έχει γίνει φοβερή δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Τα τρία γκολ που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταπληκτικά, ακόμη και του Πόνσε. Το πρώτο του Γκαρσία ήταν, θεωρώ, το καλύτερο του πρωταθλήματος. Εκνευρίστηκε από το μαρκάρισμα του αντιπάλου και το πλήρωσε ο τερματοφύλακας. Στο τέταρτο γκολ φάνηκε πόσο έχει βελτιωθεί ως εκτελεστής. Ίσως πλησιάζει η μέρα που θα δούμε μαζί Πόνσε και Γκαρσία, αλλά δεν ξέρω πώς. Κάτι θα έχει στο μυαλό του ο Αλμέιδα», ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσο για τη μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος είπε: «Στον Αλμέιδα δεν αρέσει αυτό, γιατί η ΑΕΚ έχει τους περισσότερους διεθνείς από όλους και τώρα διακόπτεται ο καλός ρυθμός που έχει η ομάδα. Είναι σαν να είσαι σε ένα πάρτι και να σβήνουν ξαφνικά τα φώτα, όπως είπε και ο ίδιος χαρακτηριστικά μετά το ματς».

Σχετικά με τις προσαγωγές φίλων της ΑΕΚ που άναψαν καπνογόνα παρακολουθώντας το ματς από ταράτσα γειτονικής πολυκατοικίας, τόνισε: «Επειδή έτυχε να έχω παρκάρει κάτω από αυτό το σπίτι, η παρουσία των φίλων της ΑΕΚ έγινε με τη συναίνεση του ιδιοκτήτη. Αυτό που έγινε με τις προσαγωγές τόσων ανθρώπων είναι άνω ποταμών. Άναψαν καπνογόνο σε μια ταράτσα, εκτός γηπέδου δηλαδή, αλλά δεν το πέταξαν. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος έδωσε αυτή την εντολή να προσαχθούν. Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική. Να πάει άνθρωπος φυλακή για τέτοιο πράγμα; Έλεος κάπου!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x