Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Κακή επιλογή για πολλούς λόγους ο Τσιάρτας»

Την απορία του για την πολύπλευρα λανθασμένη απόφαση να δοθεί το τιμόνι της ΑΕΚ Β’ στον Βασίλη Τσιάρτα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στο μείζον θέμα που έχει προκύψει στην ΑΕΚ με την απόφαση ν’ αναλάβει τη Β’ ομάδα ο Βασίλης Τσιάρτας αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι πρόκειται για μια επιλογή που είναι κακή για πολλούς λόγους.

Αφού αναφέρθηκε λοιπόν στις ακραίες και μισαλλόδοξες απόψεις που έχει εκφράσει στο παρελθόν ο παλαίμαχος άσος, τόνισε ότι δεν είναι καν προπονητής και πως ό,τι έχει κάνει μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν αποτυχία.

Κατά τ’ άλλα, επανέλαβε την άποψη ότι η μεταγραφή του Χατζισαφί «πάσχει από 1000 μεριές» (με αφορμή τις πληροφορίες ότι θ’ αργήσει να τελειώσει τις υποχρεώσεις του στο Ιράν), επιβεβαίωσε ότι μέσα στη μέρα θα φτάσει στην Ελλάδα ο Αραούχο και παρόλο που τόνισε ότι η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά με την Cosmote TV για τα τηλεοπτικά, υπογράμμισε ότι δεν είναι ακόμα τελειωμένο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x