Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Καλή διάθεση από Λιβάγια-Ολιβέιρα, αλλά ξεκινούν από 50-50 οι ανανεώσεις τους»

Το πρόσφορο έδαφος που υπάρχει για ν’ ανανεωθούν τα συμβόλαια των Λιβάγια-Ολιβέιρα στην ΑΕΚ -τονίζοντας ωστόσο ότι όλα θα κριθούν στις διαπραγματεύσεις- περιέγραψε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Τα δεδομένα που υπάρχουν στο θέμα της ανανέωσης συμβολαίου των Λιβάγια και Ολιβέιρα ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει καλή διάθεση από πλευρά των δυο παικτών να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με την ΑΕΚ.

Εξήγησε ωστόσο ότι δεν πρόκειται για απλές περιπτώσεις (διότι είναι μεγάλα τα ποσά και καθοριστική η απόφαση που πρέπει να πάρουν οι ποδοσφαιριστές για το μέλλον τους) και υπογραμμίζοντας ότι ξεκινούν από το 50-50, προέβλεψε ότι δύσκολα θα τελειώσουν γρήγορα τα θέματά τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x