Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Στο προσκήνιο ενδιαφέρουσα περίπτωση εξτρέμ στην ΑΕΚ, δεν προχωρά του Ελίασον»

Νέα περίπτωση εξτρέμ προέκυψε για την ΑΕΚ, όπως μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου, ο οποίος σημείωσε ότι οι διαπραγματεύσεις για Ελίασον δεν προχωρούν.

Νέα περίπτωση εξτρέμ κερδίζει έδαφος στην ΑΕΚ, όπως μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Με τον ρεπόρτερ της «Ένωσης» να σημειώνει ότι οι εξελίξεις μπορεί να τρέξουν ακόμα και μέχρι τις 15 Αυγούστου. Επίσης, υπογράμμισε ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του «δικεφάλου» και της Νιμ για τον Ελίασον δεν προχωρούν, καθώς το γαλλικό κλαμπ είναι αποφασισμένο να κρατήσει τον Σουηδό μεσοεπιθετικό.

«Θα πάρει άλλον παίκτη η ΑΕΚ κι όχι τον Ελίασον. Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα περίπτωση εδώ και μέρες. Με τη Νιμ δεν προχωρούν οι διαπραγματεύσεις. Η ομάδα του είναι αποφασισμένη να τον κρατήσει. Προέκυψε μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Είναι μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει διαφορετικά στοιχεία από εκείνα του Λιβάι Γκαρσία. Στην ΑΕΚ το έχουν πάρει απόφαση για τον Ελίασον. Κι αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τη νέα περίπτωση, μπορεί να προχωρήσει και μέχρι τις 15 Αυγούστου», τόνισε αρχικά.

Ταυτόχρονα, στάθηκε τόσο στην περίπτωση του Όλεγκ Νταντσένκο, όσο και στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ: «Προχωρούν και για τον Νταντσένκο οι συζητήσεις με την ομάδα από την πρώτη κατηγορία της Ρωσίας που ενδιαφέρεται. Τον θέλουν δανεικό με οψιόν αγοράς.

Από τη στιγμή που θα κλείσει ο αριστερός μεσοεπιθετικός, η ΑΕΚ θα κινηθεί και για ένα 8-10αρι. Δεν θα είναι ακριβώς δεκάρι, αλλά ένα δημιουργικό οκτάρι. Έτσι σε επίπεδο εντεκάδας η ΑΕΚ θα φτάσει να έχει οκτώ νέους παίκτες. Είναι μια μεγάλη αλλαγή. Όταν κάνεις τόσο μαζικές αλλαγές, παίζει μεγάλο ρόλο το πότε θα βρεθούν. Η ΑΕΚ επένδυσε στην εμπειρία και στην προσωπικότητα. Μετά είναι το θέμα του προπονητή να δέσει την ομάδα
».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x