Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Κουρασμένη αλλά καλή η ΑΕΚ-Έτοιμοι με Άγιαξ Λιβάι και Αραούχο»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου σχολίασε τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη και αναφέρθηκε στις επικείμενες επιστροφές.

Σημαντική λόγω της κόπωσης και των απουσιών που είχε να διαχειριστεί η ΑΕΚ ήταν η νίκη επί του Άρη (1-0), όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο και ο Άρης παρότι έπαιζε αμυντικά είχε ένα πλάνο επίθεσης. Σίγουρα η κόπωση από το ματς με την Μπράιτον ήταν εμφανής, αλλά ο Σιμάνσκι και ο Πινέδα ήταν πολύ καλοί. Παρότι η ΑΕΚ δεν έκανε πολλές φάσεις, ήταν καλή και είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι σκόραρε και πάλι από στημένη φάση με τον Βίντα. Ήταν δίκαιο αποτέλεσμα βάσει εικόνα, θα μπορούσε το σκορ να ήταν 2-0 ή και 2-1. Είναι μεγάλη υπόθεση για την ΑΕΚ το αμυντικό της δίδυμο. Ο Βίντα είναι στρατηγός, ενώ ο Μουκουντί βοηθά πολύ με το παιχνίδι του από πίσω και έχει βγει μια πάρα πολύ καλή μεταγραφή», σημείωσε.

Όσον αφορά στο ιατρικό δελτίο, τα πράγματα είναι αισιόδοξα. «Ο Αραούχο έμεινε εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους. Νομίζω ότι θα πάει για το ματς στο Άμστερνταμ και θα είναι έτοιμος με Άγιαξ. Ο Γκαρσία θα είναι πλέον κανονικά με την ομάδα και ίσως παίξει με τον Παναιτωλικό, ενώ ο Κάλενς θα είναι έτοιμος για το Αγρίνιο. Μέχρι Πέμπτη-Παρασκευή θα δούμε τι θα γίνει με τον Γιόνσον, γιατί θα είναι πολύ σημαντικό να είναι διαθέσιμος με τον Άγιαξ, έστω και ως αλλαγή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x