Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Κρύβει παγίδες το ματς με τον Λεβαδειακό, αλλά εξαρτάται αποκλειστικά από την ΑΕΚ»

Ακούστε τα νέα της ΑΕΚ από τον Κώστα Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Λεβαδειακό στην OPAP Arena, για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην Αυστραλία, εκφράζοντας την προσωπική επιθυμία ο τελικός να γίνει στην Αγγλία, στο γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας.

«Η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει για να διατηρήσει στον έναν βαθμό τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό, ενόψει και της απόφασης (σήμερα ή αύριο) για την έκβαση του αγώνα με τον Ατρόμητο. Το ΚΑΣ έχει κάποιες διαδικασίες και μπορεί να γίνει σύντομα η εκδίκαση. Αν φτάσει εκεί κάποια ομάδα, θα πρέπει να πληρώσει κάτι παραπάνω για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο η υπόθεση», τόνισε ο ρεπόρτερ της ομάδας για το θέμα που αφορά την απόφαση για το αναβληθέν παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Για το σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπογράμμισε: «Είναι ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες, αλλά εξαρτάται από την ΑΕΚ. Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, πιστεύω ότι θα δούμε το σχήμα που δηλώθηκε στο Περιστέρι και δεν έπαιξε. Αν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή ο Αλμέιδα, μπορεί να έρθει ο Πινέδα στο κέντρο και να ξεκινήσει βασικός ο Γκατσίνοβιτς που έχει παίξει ήδη αρκετά και εκτιμώ ότι σε αυτό το ματς θα είναι στον πάγκο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x