Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Μάλλον αποστολή Χατζισαφί-Μοχαμάντι, ο Σιντιμπέ αριστερά στην ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Ακούστε τα νέα της ΑΕΚ από τον Κώστα Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχει μπει στην τελική ευθεία και χθες είχαμε δύο σημαντικά θέματα. Το ένα ήταν ο Θωμάς Μαύρος, ο οποίος θα είναι ο πρέσβης της ΑΕΚ, και θα δίνει το παρών σε εκδηλώσεις εκπροσωπώντας την ομάδα. Θα έχει ρόλο και σε παρουσιάσεις ποδοσφαιριστών. Είναι μία τιμητική, όχι διοικητική, και είναι τιμητικό και για την ΑΕΚ να είναι ο Μαύρος ο πρεσβευτής της. Δεν ξέρω κάποιον που να μην παραδέχεται τον Μαύρο ως ποδοσφαιριστή και ως άνθρωπο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, υπογράμμισε πως «έκαναν μέρος της προπόνησης και οι δύο Ιρανοί, οπότε αν σήμερα προπονηθούν κανονικά, θα μπουν στην αποστολή, αλλά πιστεύω ότι θα ξεκινήσει στα αριστερά ο Σιντιμπέ. Η ΑΕΚ έχει και άλλες ελλείψεις, οπότε στην αποστολή θα είναι και οι δύο αν θα είναι καλά. Θα πάμε στην ενδεκάδα της Λιβαδειάς, με Σιμάνσκι στη μεσαία γραμμή».

Σχετικά με τις φήμες που υπήρξαν για ενδεχόμενη παραμονή του Πάολο Φερνάντες στο Βόλο, τόνισε: «Πρόθεση της ΑΕΚ είναι μήπως να έρθει πιο νωρίς ο Φερνάντες, αν και θα υπάρχουν ένα ή δύο ματς μέσα στο Δεκέμβριο, και όλα εξαρτώνται από τις διαθέσεις του Βόλου. Δεν υπάρχει καμία προσπάθεια παραμονής του παίκτη στο Βόλο και το παραδέχθηκε και ο Μπέος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x