Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Μοιάζει με… Ντέμη ο Άμραμπατ - Δύσκολα θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι ο Κλάτενμπεργκ»

Στην ομοιότητα Άμραμπατ με Νικολαΐδη (επειδή μπορεί να γίνει… σπαστικός στο ματς, αλλά είναι αγαπητός απ’ όλους) και στο δυσοίωνο μέλλον Κλάτενμπεργκ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Για την αγωνιστική επικαιρότητα της ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού (όπου πρωταγωνιστεί ο Νορντίν Άμραμπατ), αλλά και τη δυσαρέσκεια που εκφράστηκε και επισήμως πλέον για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, αναφέρθηκε αρχικά στη μεγάλη επιδραστικότητα του Μαροκινού, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Σημείωσε λοιπόν ότι θυμίζει σε αυτό το κομμάτι τον Ντέμη Νικολαΐδη, με την έννοια ότι μπορεί να γίνει… σπαστικός μέσα στο ματς, μιλώντας συνεχώς στους συμπαίκτες του, αλλά ταυτόχρονα είναι αγαπητός απ’ όλους στην ομάδα.

Κι αφού εκτίμησε ότι ο Αραούχο θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Λεωφόρου και ότι θα ξαναδούμε το «πείραμα» που πήγε καλά με την τοποθέτηση Σιμάνσκι σε διαφορετικό ρόλο «εξαριού», αναφέρθηκε και στο βαρύ κλίμα που έχει διαμορφωθεί για τον αρχιδιαιτητή.

Διότι γίνονται, όπως εξήγησε, αδικαιολόγητα πράγματα (ειδικά στην εποχή του VAR), καμία ομάδα πλην του Ολυμπιακού δεν είναι ευχαριστημένη και επειδή δεν βγαίνουν τα «κουκιά» ούτε εκτός του big-4, μοιάζει δύσκολο να συνεχίσει ο Άγγλος και μετά το καλοκαίρι.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x