Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Μπορούσαν και οι δύο να κερδίσουν - Το πιο σημαντικό παιχνίδι η ρεβάνς με Άρη»

Το σχόλιο του Κώστα Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά το 2-2 ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Ένα ντέρμπι που θα μπορούσε να… γείρει προς οποιαδήποτε πλευρά ήταν αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό (2-2), όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Και οι δύο μπορούσαν να κερδίσουν. Το 2-2 είναι δίκαιο ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες με τα όποια προβλήματά τους. Η ισοπαλία δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα για την ΑΕΚ, που έχει και την ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ δεν έχει φορμαριστεί μετά τη διακοπή. Όλα είναι ανοιχτά, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι την Τετάρτη, γιατί δεν υπάρχει αύριο αν αποκλειστεί από τον Άρη στο Κύπελλο», ανέφερε.

«Είχε πολύ κακή αντίδραση στο 1-1 η ΑΕΚ. Στο δεύτερο μέρος μπήκε καλύτερα, αλλά η ακύρωση του γκολ θεωρώ πως την επηρέασε πολύ ψυχολογικά. Δέχτηκε ένα ακόμη γκολ από στημένη φάση σε μια πολύ καλή εκτέλεση του Παναθηναϊκού έχοντας τρομερή αδράνεια. Το καλό για την ΑΕΚ είναι πως όχι απλώς δεν παράτησε το παιχνίδι αλλά έγινε πιο πιεστική. Η έξοδος του Μπερνάρ αφαίρεσε τον παίκτη με την ενδιάμεση ενέργεια και με την αντικατάσταση του Ιωαννίδη που απασχολούσε όλη την άμυνα, μπήκε όλη η ΑΕΚ μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού. Στο τέλος θα μιλούσαμε για τρομερή ανατροπή αλλά έσωσε ο Βαγιαννίδης τον Παναθηναϊκό», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x