Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έκανε τα λιγότερα δώρα και πήρε δίκαια το πρωτάθλημα, του αξίζουν συγχαρητήρια»

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μετά την ολοκλήρωση της φετινής Stoiximan Super League και την απώλεια του τίτλου από την ΑΕΚ.

Το σχόλιο του στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την... πικρή νίκη της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία και την ολοκλήρωση της φετινής Stoiximan Super League με τον ΠΑΟΚ να στέφεται πρωταθλητής, έκανε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Αφού σχολίασε τα όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Λαμία στην OPAP Arena, ο ρεπόρτερ της Ένωσης ανέφερε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δίκαια έφτασε μέχρι την κατάκτηση του φετινού τίτλου, αφού έκανε τα λιγότερα δώρα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του και ήταν ο πιο σταθερό διεκδικητής, ενώ ξεκαθάρισε ότι του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την εκπληκτική υπέρβαση που έκανε με το 4/4 στα ντέρμπι των τελευταίων αγωνιστικών.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι έχει κλείσει ήδη κάποιους ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας σεζόν, στάθηκε στο ενδιαφέρον για Μπρινιόλι και Γιαννούλη, ενώ μίλησε και για τις πιθανές αποχωρήσεις των παικτών των οποίων ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x