Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ πώρωσε την ΑΕΚ με τη βλακεία του»

Την κίνηση του ΠΑΟΚ (χαρακτηρίζοντάς τη βλακεία) να ζητήσει έλεγχο ντόπινγκ για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ σχολίασε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Θετικά θα λειτουργήσει για την ΑΕΚ η κίνηση του ΠΑΟΚ να ζητήσει αντιντόπινγκ κοντρόλ για τον τελικό Κυπέλλου, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ομάδα έχει αδειάσει. Ο ΠΑΟΚ πώρωσε τους παίκτες της», σχολίασε και χαρακτήρισε βλακεία το αίτημα του «δικεφάλου του Βορρά».

Παράλληλα, στα θέματα που αφορούν αποκλειστικά την Ένωση, τόνισε ότι η υπόθεση του φορ δεν θα τραβήξει μέχρι τέλη Αυγούστου από πλευράς «κιτρινόμαυρων». Επίσης, αναφέρθηκε και στον φάκελο: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. «Είναι λογικό να θέλει έναν πρωταθλητή ο Ολυμπιακός για να επιστρέψει στην κορυφή. Πάντως, είναι δεν είναι ελεύθερος ο παίκτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x