Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Οι υποδομές επί Μελισσανίδη εξασφαλίζουν το μέλλον της ΑΕΚ - Ο Νεστορίδης πενταπλασίασε τον κόσμο της»

Την παρακαταθήκη που αποτελούν για την ΑΕΚ οι εγκαταστάσεις και οι υποδομές που ολοκληρώθηκαν ή προχωρούν στην εποχή Μελισσανίδη υπογράμμισε ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για τον Κώστα Νεστορίδη.

Για τη σημασία του έργου Μελισσανίδη και σε εξω-αγωνιστικό επίπεδο στην ΑΕΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη και με αφορμή τα εγκαίνια του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού, τόνισε ότι πρόκειται για μια μεγάλη προσφορά στην ιστορία της «Ένωσης» και στους απογόνους των προσφύγων.

Τόνισε λοιπόν ότι σε συνδυασμό με το γήπεδο, το προπονητικό, το μουσείο του συλλόγου (που ολοκληρώνεται σε δυο μήνες) και τα υπόλοιπα έργα που προχωρούν στα Σπάτα, εξασφαλίζεται σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του συλλόγου.

Κατά τ’ άλλα, στάθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Κώστας Νεστορίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να τα καταφέρει και αυτή τη φορά και μεταφέροντας (για να δείξει την προσφορά του στην ΑΕΚ) μαρτυρίες ότι η ομάδα πενταπλασίασε τον κόσμο της εξαιτίας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x