Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Όλα ανοιχτά με Γκαρσία στην ΑΕΚ - Αισιοδοξία για top διαιτητές μετά το… tweet Αυγενάκη

Την αβεβαιότητα που υπάρχει ακόμα στην ΑΕΚ για το αν θα προλάβει ο Γκαρσία τον ΠΑΟΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Πώς σχολίασε την τοποθέτηση Αυγενάκη για τη διαιτησία των playoffs.

Τα δεδομένα όσον αφορά στο κυριότερο αγωνιστικό ζήτημα της ΑΕΚ ενόψει Τούμπας (τη συμμετοχή του Λιβάι Γκαρσία) μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι υπάρχει μεν αισιοδοξία, ωστόσο είναι ανοιχτό ακόμα το αν θα προλάβει ο πρώτος σκόρερ της «Ένωσης» να είναι στο 100% για την Τούμπα.

Εξήγησε λοιπόν ότι αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν πρόκειται να ξεκινήσει, τονίζοντας ωστόσο ότι εφόσον προλάβει 1-2 δυνατές προπονήσεις, θα είναι έστω στον πάγκο.

Κατά τ’ άλλα, σημείωσε ότι αναμένεται με ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της συνάντησης των Big-4 με Μπένετ, ενώ σχολίασε και την τοποθέτηση του υφυπουργού Αθλητισμού για τη διαιτησία των playoffs, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μετά απ’ αυτή «θα έρθουν ρέφερι επιπέδου Μουντιάλ και Champions League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x