Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Οργή στην ΑΕΚ για ΕΛΑΣ - Κανένα ραντεβού αλλά αν το πίστευε γιατί δεν έστειλε δυνάμεις

Την αγανάκτηση της ΑΕΚ για το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. περί ραντεβού οπαδών και την απορία γιατί αυτό την απαλλάσσει (και δεν επιβαρύνει τη θέση της) μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Την οργή που υπάρχει στην ΑΕΚ -όχι μόνο για τους χειρισμούς της Αστυνομίας στα τραγικά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και για την εικόνα που καλλιεργεί εκ των υστέρων γι’ αυτά- περιέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι το διαβιβαστικό που αφήνει να εννοηθεί ότι υπήρχε ραντεβού οπαδών αξιοποιείται δεόντως από την υπεράσπιση των Κροατών, ενώ μπορεί να δημιουργήσει και σύγχυση στην UEFA για το τι πραγματικά συνέβη.

Αναρωτήθηκε, δε, γιατί σε περίπτωση που όντως υπήρχε ραντεβού αυτό απαλλάσσει την ΕΛ.ΑΣ. από τις ευθύνες της και δεν επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση της, αφού θα έπρεπε να είχε στείλει δυνάμεις στην περιοχή.

Όσο για το ενδεχόμενο τιμωρίας της Ντινάμο, τόνισε ότι συνεχίζονται οι πιέσεις προς την UEFA για να συμβεί κάτι τέτοιο, ωστόσο τα σημερινά δεδομένα λένε ότι θα διεξαχθεί κανονικά το ματς της Τρίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x