Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Όσοι είδαν τον Γκαρσία λένε ότι άνετα παίζει την Κυριακή - Τι ισχύει για Τσούμπερ»

Στη δυναμική (και νωρίτερα του αναμενομένου) επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία που τον καθιστά έτοιμο ακόμα και για την πρεμιέρα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για Τσούμπερ.

Στο ενδεχόμενο να παραταχθεί η ΑΕΚ με όλα τα μεγάλα της «όπλα» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, υπογράμμισε ότι ο Λιβάι Γκαρσία πέρασε με επιτυχία τα τεστ ετοιμότητας και (νωρίτερα του αναμενομένου) θα βρίσκεται στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι όσοι είδαν τον εκρηκτικό εξτρέμ στην προπόνηση λένε ότι άνετα παίζει την Κυριακή, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάρει χρόνο συμμετοχής (είτε ως βασικός, είτε ως αλλαγή).

Όσο για τον Στίβεν Τσούμπερ, σημείωσε ότι είναι δύσκολο να ξεκινήσει, από τη στιγμή που μόλις σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο από την άλλη, ανέφερε ότι είναι παίκτης που δύσκολα δεν τον βάζεις, αν τον έχεις διαθέσιμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x