Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Παράδειγμα για όλους στην ΑΕΚ ο Άμραμπατ - Είναι 34 και κανείς δεν το καταλαβαίνει»

Στην εμφάνιση του Άμραμπατ στη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας και στο γεγονός ότι (με την εικόνα και τη νοοτροπία του) ανεβάζει τον πήχη και για τους άλλους στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου

Για τους λόγους που ήταν πολύτιμο το διπλό της ΑΕΚ στη Λαμία και τη (νέα) εξαιρετική παρουσία του Νορντίν Άμραμπατ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι η «Ένωση» δεν ήταν καλή, αλλά με τις αντιξοότητες που υπήρχαν για όλες τις ομάδες (κορωνοϊός και αποχή) ήταν σημαντικό ότι επέστρεψε νικηφόρα στο πρωτάθλημα.

Στάθηκε λοιπόν στην καθοριστική συμβολή που είχε σε αυτό ο Μαροκινός, αναφέροντας ότι με τον ζήλο, τη φυσική κατάσταση και τα τρεξίματα του δεν αφήνει να φανεί ότι είναι 34 χρονών και αποτελεί παράδειγμα για τους υπόλοιπους.

Όσο για τη μείωση της διαφοράς από τον Ολυμπιακό, σημείωσε ότι είναι ευπρόσδεκτη η βελτίωση της ψυχολογίας από το γεγονός ότι κάπου έχασαν βαθμούς και οι Πειραιώτες, ωστόσο τόνισε ότι η ΑΕΚ πρέπει να παραμείνει αφοσιωμένη στον στόχο να φτιάξει ομάδα και να βελτιώσει την εικόνα της με την προσθήκη και του απαραίτητου χαφ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x