Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Αφαιρεί… δικαιολογίες και είναι παράδειγμα για όλους στην ΑΕΚ ο Τσούμπερ»

Τον υποδειγματικό τρόπο που χειρίστηκε ο Τσούμπερ το γεγονός ότι έμεινε στον πάγκο (χωρίς να κάνει μούτρα κι έχοντας εξαιρετική απόδοση ως αλλαγή) υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Τους λόγους που ο Στίβεν Τσούμπερ είναι σημείο αναφοράς για την ΑΕΚ (και όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο) εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη (και με αφορμή την πιθανότατη επιστροφή του Ελβετού στην ενδεκάδα για το ματς με τον Αστέρα) στάθηκε στον τρόπο που αντιμετώπισε ο σταρ της «Ένωσης» το γεγονός ότι έμεινε στον πάγκο με τον Παναθηναϊκό.

Σημείωσε λοιπόν ότι δεν έκανε… μούτρα, αγκαλιάστηκε με τον προπονητή πριν περάσει στο γήπεδο και όταν μπήκε σε αυτό είχε εξαιρετική απόδοση (σκοράροντας δυο γκολ που για εκατοστά δεν μέτρησαν).

Κάτι που, όπως τόνισε, είναι εξαιρετικό παράδειγμα για την υπόλοιπη ομάδα και παράλληλα αφαιρεί δικαιολογίες από τον οποιονδήποτε θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει παράπονο για τον τρόπο ή για τον χρόνο που χρησιμοποιείται.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x