Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Παραμένει μέσα στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ-Υπάρχει πρόβλημα διαχείρισης»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου διαπιστώνει πρόβλημα διαχείρισης στην ΑΕΚ, αλλά τονίζει πως παραμένει με καλές πιθανότητες μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου.

Στο ζήτημα διαχείρισης των αγώνων στους οποίους προηγείται η ΑΕΚ στάθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το 2-2 απέναντι στον ΠΑΟΚ.

«Μετά το 60’ και το 2-1 ήταν σαν να έπεσε ένα μαύρο σύννεφο στο γήπεδο. Όταν νιώθεις πως κάτι έχεις στα χέρια σου άνετα και χάνεις αυτή τη σιγουριά, ο αντίπαλος έχει το πλεονέκτημα. Η ΑΕΚ δεν κινδύνευσε τόσο, αλλά δεν βρήκε και έναν μηχανισμό για να καθαρίσει το παιχνίδι. Το παράδοξο είναι πως το 2-2 ήταν σαν να λειτούργησε σαν… λύτρωση για την ΑΕΚ που είχε στις καθυστερήσεις δύο μεγάλες ευκαιρίες. Είναι σαφές πως υπάρχει πρόβλημα διαχείρισης. Έπαιξε ρόλο στο πρώτο ημίχρονο ο τραυματισμός του Γκαρσία, που ήταν στο 50%. Όταν μπήκε ο Πόνσε είχε αλλάξει ο ρυθμός του αγώνα και αυτός ο τύπος παιχνιδιού δεν του ταιριάζει», ανέφερε.

«Πλέον έχουμε ένα πρωτάθλημα όπου όλες οι ομάδες είναι διεκδικήτριες, πράγμα πολύ εντυπωσιακό για… στημένο που λέει και ο Κούγιας. Η ΑΕΚ είναι μέσα στο πρωτάθλημα. Για να το χάσει, θα πρέπει να τη νικήσουν οι αντίπαλοί τους. Έχει να αντιμετωπίσει καθέναν τους από μία φορά. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει δείξει ανωτερότητα απέναντι στην ΑΕΚ, στα δύο τελευταία ματς ισοφάρισε στο 89’», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x