Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Η λογική Αλμέιδα με τα δυο εξάρια - Πιθανότερη η ανανέωση Λιβάι παρά η αγορά του 40%»

Τον λόγο που δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή Αλμέιδα στη version της ΑΕΚ με Πινέδα στα χαφ εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για τη διαχείριση του θέματος Γκαρσία.

Για τις τρεις εκδοχές της φετινής ΑΕΚ και τη… μάχη που θα γίνει για το ποια θα επικρατήσει στο φινάλε του πρωταθλήματος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, συμφώνησε ότι η version με τον Πινέδα στα χαφ και τους Γκατσίνοβιτς-Ελίασον στα άκρα παρήγαγε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της «Ένωσης».

Τόνισε ωστόσο ότι το σχήμα με τα δυο εξάρια ανέτρεψε τη διαφορά στην κορυφή και επειδή προσφέρει μεγαλύτερη αμυντική ασφάλεια, οπότε (στη λογική ότι ακολουθούν πολλά ντέρμπι) δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί η διατήρησή του από τον Αλμέιδα.

Κατά τ’ άλλα, επιβεβαίωσε τις προσπάθειες της ΑΕΚ ν’ αγοράσει το 40% των δικαιωμάτων Γκαρσία που διατηρεί η Μπεϊτάρ, τονίζοντας ωστόσο ότι πιθανότερο στην παρούσα φάση θεωρείται να γίνει ανανέωση συμβολαίου στον πρώτο σκόρερ των «κιτρινόμαυρων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x