Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Πιθανώς μπακ και με Παναθηναϊκό ο Πινέδα-Δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο για μεταγραφή»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στις σκέψεις για την 11άδα του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τα μεταγραφικά.

Αρκετά πιθανό είναι ο Ορμπελίν Πινέδα να χρησιμοποιηθεί ως μπακ στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στην Opap Arena, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Ο Σιντιμπέ είναι η μόνη αμφιβολία, να δούμε αν θα προπονηθεί σήμερα. Αν δεν είναι διαθέσιμος, είτε θα μείνει ο Πινέδα δεξί μπακ και θα παίξουν στο κέντρο Γιόνσον-Σιμάνσκι με τον Ρότα αριστερό μπακ, είτε θα παίξει δεξί μπακ ο Ρότα και αριστερό ο Πήλιος. Πιο πιθανό είναι το πρώτο σενάριο. Στόπερ θα είναι ο Βίντα και ο Κάλενς. Στην κορυφή θα είναι ο Γκαρσία, πίσω του έχει προβάδισμα ο Τσούμπερ αλλά πλέον υπάρχει και ο Αραούχο. Δεξιά συνήθως στα ντέρμπι παίζει ο Άμραμπατ και αριστερά θα είναι ο Γκατσίνοβιτς», τόνισε.

Για τα μεταγραφικά ανέφερε πως «… δεν υπάρχει κάποια μεταγραφή που είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί. Η ΑΕΚ πάει για πλάγιο μπακ, ίσως και δύο, καθώς επίσης για μεσοεπιθετικό και χαφ».

Τέλος, διευκρίνισε σχετικά με την ενδεκάδα στο πρώτο ματς Κυπέλλου απέναντι στον Άρη πως «… η ΑΕΚ δεν έκανε ροτέισον με τον Άρη επειδή έρχεται το ματς με τον Παναθηναϊκό. Από πέρσι ο Αλμέιδα είχε καθιερώσει την ομάδα Κυπέλλου, θυμίζω πως και πέρσι έπαιξε με τον Ολυμπιακό με ανάλογη ενδεκάδα ενώ ακολουθούσε ένα πολύ πιο εύκολο παιχνίδι. Όλη η πορεία μέχρι τον τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ έγινε με πολλές αλλαγές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x