Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Πρέπει να είναι πολύ βελτιωμένη η ΑΕΚ στο Περιστέρι για να κερδίσει»

Πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια θα χρειαστεί η ΑΕΚ για να κερδίσει τον Ατρόμητο, σύμφωνα με τον Κώστα Κετσετζόγλου.

Στην ΑΕΚ δεν θα αρκεί μια εμφάνιση ανάλογη του ματς με τον Άρη αν θέλει να περάσει νικηφόρα από την έδρα του Ατρομήτου την Κυριακή, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Είναι μια τρομερά κρίσιμη αγωνιστική. Η ΑΕΚ έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Περιστέρι, υπάρχει το ντέρμπι στην Τούμπα και θα δούμε πώς θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός. Για την ΑΕΚ είναι κομβικό να πάρει αυτό το ματς, για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Ο Ατρόμητος είχε πολύ καλή εικόνα τόσο στη Φιλαδέλφεια, όσο και απέναντι σε όλες τις μεγάλες ομάδες ως τώρα. Θα πρέπει, λοιπόν, η ΑΕΚ να είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με το ματς κόντρα στον Άρη», τόνισε.

Όσο για την ενδεκάδα, τόνισε πως δεν είναι βέβαιο αν θα παίξει με Γκατσίνοβιτς βασικό ή το δίδυμο Σιμάνσκι-Γιόνσον στο κέντρο, ενώ πρόσθεσε πως είναι δύσκολο να μείνει στον πάγκο ο Χατζισαφί. Τέλος, ανέφερε πως Βόλφσμπουργκ και Στουτγάρδη παρακολουθούν στενά τον Λιβάι Γκαρσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x