Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Προκάλεσε την τύχη της και το πλήρωσε η ΑΕΚ-Παραμένει φαβορί για τον τίτλο»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου σχολίασε το 3-3 της ΑΕΚ με τον Άρη και τις πιθανότητες που έχει να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Στα λάθη και την αδυναμία της ΑΕΚ να τελειώσει ένα παιχνίδι που ήλεγχε στάθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το 3-3 με τον Άρη στο «Βικελίδης».

«Η ΑΕΚ είχε στα χέρια το παιχνίδι και δεν το κέρδισε. Ο Άρης με τέσσερις τελικές έβαλε τρία γκολ. Υπήρξε ομαδική αδράνεια στο 1-1 με ευθύνη και του Στάνκοβιτς, ενώ στο 2-1 σούταραν δύο παίκτες μόνοι τους. Στο τέλος του παιχνιδιού παρότι δεν δέχτηκε μεγάλη πίεση, δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα. Έχανε την κατοχή χωρίς λόγο και άφησε το παιχνίδι να φτάσει στην τελευταία φάση, όπου μπορεί να γίνει και το απίθανο. Έχει ευθύνη ο Βίντα για το χέρι που έκανε. Όταν προκαλείς την τύχη σου, έρχεται η ώρα που το πληρώνεις», τόνισε.

Για τις παρεμβάσεις του Αλμέιδα στο ματς σχολίασε: «Οι αλλαγές του ήταν λογικές με βάση τους διαθέσιμους παίκτες, ωστόσο ο Πισάρο παρότι είχε καλή παρουσία στα πρώτα του λεπτά, μετά δεν βοήθησε, ενώ και ο Αραούχο είχε κακές επιλογές. Κι ο Τσούμπερ ήταν νευρικός, έφαγε και μια αχρείαστη κάρτα και χάνει την πρεμιέρα των playoffs».

Αναφερόμενος στο ιατρικό δελτίο είπε: «Ο Γκατσίνοβιτς το πιο πιθανό είναι να χάσει το πρώτο ματς των playoffs και να επιστρέψει μετά. Ο Άμραμπατ αποχώρησε χθες με πρόβλημα, αλλά το θετικό είναι πως ο Λιβάι και ο Φερνάντες θα είναι έτοιμοι».

Κάνοντας έναν απολογισμό της κανονικής περιόδου σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ ήταν δίκαια πρώτος, γιατί ήταν η πιο σταθερή ομάδα. Πήρε ό,τι μπορούσε, κάτι που δεν μπορώ να πω για τους άλλους τρεις. Τα playoffs είναι μια άλλη ιστορία και πιστεύω ακόμη πως η ΑΕΚ είναι φαβορί σε αυτό το πρωτάθλημα που είναι πολύ ανοιχτό και ανταγωνιστικό. Τώρα όλοι παίζουν μεταξύ τους και θα δούμε ποιος είναι ο καλύτερος. Η ΑΕΚ είχε μακράν τα καλύτερα αποτελέσματα φέτος στα ντέρμπι, αλλά αυτό δεν μετρά πλέον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x