Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Προς αποχώρηση ο Κρίστισιτς, δύσκολα για Τσιγκρίνσκι και Ολιβέιρα»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου προανήγγειλε ηχηρές αποχωρήσεις από το ρόστερ της ΑΕΚ.

Σημαντικές αλλαγές αναμένονται στο ρόστερ της ΑΕΚ με αναμενόμενες αλλά και μη αποχωρήσεις, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το πιθανότερο είναι ο Κρίστισιτς να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, σκέφτεται ακόμη και να σταματήσει το ποδόσφαιρο ή τουλάχιστον να επιστρέψει στην πατρίδα του. Είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποχωρήσει και από τη στιγμή που ο Σιμόες δεν θα είναι έτοιμος πριν τον Οκτώβριο, η ΑΕΚ θα κινηθεί για παίκτη σε αυτή τη θέση», τόνισε.

Αναφορικά με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ανέφερε: «Δεν υπάρχει πρόθεση από την ΑΕΚ για ανανέωση συμβολαίου του Τσιγκρίνσκι. Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει για 1-2 χρόνια ακόμη, αλλά δεν μπορούμε να μπούμε με σιγουριά τι θα γίνει, γιατί υπάρχει πολύ καλή σχέση και η ομάδα θα ήθελε να τον κρατήσει σε κάποιο πόστο. Ακόμη κι αν μείνει σαν παίκτης, δεν θα υπολογίζεται όπως τα προηγούμενα χρόνια».

Όσο για τον Νέλσον Ολιβέιρα, είπε: «Δεν έχει απαντήσει στην τελική πρόταση της ΑΕΚ που του έγινε πριν 1-2 μήνες. Η δέσμευσή του με την ομάδα έληξε. Αν εμφανιστεί και πει ‘δέχομαι την πρόταση’, δεν ξέρω αν η ΑΕΚ θα τον κρατήσει».

Τέλος, για τις θέσεις στην άμυνα είπε: «Σίγουροι είναι οι Σβάρνας και Λάτσι. Ο Νεντελτσιάρου έχει συμβόλαιο και θα δούμε. Για τον Βασιλαντωνόπουλο είναι ανοιχτό. Ο Μπακάκης είναι πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα, νομίζει και ο ίδιος πως έχει κλείσει ο κύκλος του. Ο Νταντσένκο είναι δύσκολο να αποχωρήσει. Σίγουρα θα αποκτηθεί δεξί μπακ αλλά και αριστερός μπακ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x