Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Προχωρά για τον πρώτο της στόχο και έχει υπόψη τον Φαλκέ η ΑΕΚ»

Την προτεραιότητα που έχει δώσει η ΑΕΚ σε μια άλλη περίπτωση μεσοεπιθετικού και την αντιμετώπιση του Ιάγο Φαλκέ ως ποιοτική εναλλακτική λύση υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στην προσπάθεια της ΑΕΚ να ενισχυθεί με έναν ακόμα μεσοεπιθετικό (και συγκεκριμένα κάποιον που θ’ αγωνίζεται σε όλες θέσεις πίσω από τον προωθημένο) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, επιβεβαίωσε αρχικά ότι το όνομα του Ιάγο Φαλκέ έχει επιστρέψει στο τραπέζι (έπειτα από νέα πρόταση του μάνατζέρ του με πιο συμφέροντες οικονομικούς όρους).

Εξήγησε ωστόσο ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα της «Ένωσης» στην παρούσα φάση, καθώς υπάρχει ένας άλλος παίκτης με τον οποίο προχωρούν οι επαφές και αναμένεται αποτέλεσμα μέσα στις επόμενες 1-2 μέρες.

Όσο για το ενδεχόμενο απόκτησης χαφ, εξέφρασε την ελπίδα να μη συμβεί αυτό που έχει συμβεί κι άλλες φορές στο παρελθόν, να κριθεί δηλαδή ότι η απόκτηση ενός παίκτη που μοιάζει απαραίτητος θα περιορίσει τον χρόνο αρκετών άλλων που αγωνίζονται στην ίδια θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x