Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ψάχνει ήδη προπονητή η ΑΕΚ-Είχε γίνει κρούση σε Σάντος κι όταν έφυγε ο Μιλόγεβιτς»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου θεωρεί θέμα χρόνου την αποχώρηση του Αργύρη Γιαννίκη από τον πάγκο της ΑΕΚ και προαναγγέλλει αλλαγές όχι μόνο στον πάγκο. Τι είπε για τον Φερνάντο Σάντος.

Δεδομένη θεωρεί, αργά ή γρήγορα, την απομάκρυνση του Αργύρη Γιαννίκη από τον πάγκο της ΑΕΚ ο Κώστας Κετσετζόγλου. Όπως ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αναζητείται ήδη προπονητής, με τον Φερνάντο Σάντος να είναι στο προσκήνιο εφόσον μείνει ελεύθερος, ενώ επίκεινται σημαντικές αλλαγές και σε άλλα πόστα στην ΠΑΕ.

«Το πρότζεκτ Γιαννίκης θεωρείται τελειωμένο για την ΑΕΚ. Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να πήγαινε με τον Οφρυδόπουλο στον πάγκο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είναι δεδομένο ότι ήδη εξετάζονται προπονητές, υπάρχει και ο Σάντος πάντα στο προσκήνιο αλλά αυτή η υπόθεση θέλει χρόνο. Αν ήταν ελεύθερος, θα ήταν η πρώτη επιλογή. Η ΑΕΚ έχει ασχοληθεί με αυτή την περίπτωση κι άλλες φορές, ακόμη κι όταν έφυγε ο Μιλόγεβιτς. Είχε γίνει τότε ένα τηλεφώνημα μετά την ήττα της Πορτογαλίας από τη Σερβία που την έστειλε στα μπαράζ. Τελικά ο Σάντος δεν έφυγε τότε και δεν υπήρξε κάποια ουσιαστικά εξέλιξη. Χρειάζεται μια όσο το δυνατόν πιο σίγουρη λύση. Θεωρώ πως θα υπάρξουν κι άλλες αλλαγές, σε μεγάλο εύρος. Δεν ξέρω αν θα φύγουν Κονέ και Παπαδημητρίου, μπορεί να φύγει ένας από τους δύο», τόνισε.

Όσο για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», είπε: «Είναι κάθε χρόνο το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς και τώρα πέφτει στη χειρότερη συγκυρία. Όλοι είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να σταθεί η ομάδα στο ύψος της. Πάμε πιθανότατα σε ένα δίδυμο Βράνιες-Μήτογλου στην άμυνα, αφού το πιθανότερο είναι να τιμωρηθεί ο Τζαβέλλας. Ο Μάνταλος δεν προλαβαίνει και μάλλον πάει για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ εκτός είναι και ο Στάνκοβιτς η κατάσταση του οποίου είναι ανησυχητική. Ο Αραούχο έχει ένα πρόβλημα στον προσαγωγό, έπαιξε με ενόχληση σε όλο το ματς με τον ΠΑΟΚ και δεν ξέρω αν θα είναι διαθέσιμος. Να δούμε αν θα αφήσει την τριάδα Τσούμπερ, Άμραμπατ και Γκαρσία πίσω από τον επιθετικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x