Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Αρχηγός που ανοίγει τείχος και τερματοφύλακας με αντίδραση… 5Χ5 - Δίκιο έχει ο κόσμος

Για την ανευθυνότητα Μάνταλου-Τσιντώτα στο… κάτι σαν αυτογκόλ με το οποίο κατάφερε η ΑΕΚ να μη νικήσει τον ΠΑΟΚ (αλλά και το δίκαιο κράξιμο του κόσμου) μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στη νέα αποτυχία της ΑΕΚ να κερδίσει ντέρμπι και τους λόγους που η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζεται σαν ήττα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι ο τρόπος που ισοφαρίστηκε η «Ένωση» (με κάτι σαν αυτογκόλ) και η αδυναμία να πάρει το ματς με παίκτη παραπάνω από το 20’ έκαναν απόλυτα δικαιολογημένες τις αποδοκιμασίες του κόσμου.

Έκανε λόγο λοιπόν για νέο ρεσιτάλ ανευθυνότητας, χαρακτηρίζοντας αδιανόητο ο αρχηγός της ομάδας να μην μπορεί να σταθεί σ’ ένα τείχος (χάνοντας και κραυγαλέα ευκαιρία αμέσως μετά) και ο τερματοφύλακας να έχει αντίδραση που βλέπεις σε… 5Χ5.

Παράλληλα, στάθηκε στη νέα απογοητευτική εμφάνιση του Βράνιες και τη συνολικά μπλοκαρισμένη ψυχολογία της ομάδας, χαρακτηρίζοντας ως μόνο θετικό ενόψει της συνέχειας την επιστροφή του Στάνκοβιτς (πιθανότατα από το επόμενο κιόλας ματς) κάτω από τα δοκάρια.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x