Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Αν δεν είναι ο Σάντος, η ΑΕΚ θα πάρει προπονητή που δεν έχει ξαναδουλέψει Ελλάδα»

Σε περίπτωση που δεν εκπληρωθεί ο διακαής πόθος για Σάντος η ΑΕΚ θα πάρει προπονητή χωρίς παρελθόν στην Ελλάδα (αλλά όχι τον Γιοκάνοβιτς), όπως εκτίμησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Τα δεδομένα όσον αφορά στον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ -με αφορμή το σενάριο για τον Σλάβισα Γιοκάνοβιτς- διευκρίνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι ο Σέρβος έχει ενδιαφέρον βιογραφικό, ωστόσο δεν προκύπτει ότι θα «παίξει» ούτε ως εναλλακτική επιλογή του Φερνάντο Σάντος.

Ξεκαθάρισε λοιπόν ότι ο Πορτογάλος παραμένει ο πρώτος στόχος, εκτιμώντας ωστόσο ότι σε περίπτωση που δεν προχωρήσει, η «Ένωση» θα πάει όντως σε προπονητή (αντίστοιχου επιπέδου) χωρίς προηγούμενη παρουσία στην Ελλάδα.

Κατά τ’ άλλα, προέβλεψε ότι οι ανακατατάξεις που ξεκίνησαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα με την αποχώρηση Δημητριάδη δεν θα είναι τόσο σαρωτικές όσο περιγράφεται, ενώ εξέφρασε την επιθυμία στην πρεμιέρα των πλέι-οφ να προκύψει ζευγάρι Ολυμπιακός-Άρης και η ΑΕΚ να έχει παιχνίδι εκτός έδρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x