Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Σημαντική νίκη για πολλούς λόγους, μεγάλη κλάση ο Σιντιμπέ»

Το σχόλιο του Κώστα Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη της ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Πολύτιμη νίκη για πολλούς λόγους, μετά και τα όσα προηγήθηκαν για την τύχη του εν λόγω αγώνα, χαρακτήρισε ο Κώστας Κετσετζόγλου αυτή της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι (0-1).

«Πήρε μια νίκη η ΑΕΚ που ήθελε για πάρα πολλούς λόγους, βαθμολογικούς και όχι μόνο», ανέφερε στο σχόλιό του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και πρόσθεσε: «Σε σχέση με το ματς με τον ΟΦΗ που έληξε 0-3, η ΑΕΚ σήμερα ήταν καλύτερη αλλά κέρδισε μόνο με ένα γκολ. Ο Ατρόμητος μού έδωσε την εντύπωση φοβισμένης ομάδας, με πολύ παθητικό παιχνίδι, σε αντίθεση με τη Φιλαδέλφεια όπου ίσως ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισε η ΑΕΚ. Θα μπορούσε η ΑΕΚ άνετα να καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο».

Όσο για τους παίκτες που ξεχώρισε; «Ο Τσούμπερ πέτυχε ένα ακόμη σημαντικό γκολ μετά από αυτό στη Νεάπολη, έδειξε ξανά ότι μπορεί να ανταποκριθεί. Ο Σιντιμπέ ήταν ο κορυφαίος, είχε δοκάρι, από την πλευρά του δεν πέρασε τίποτα και έδειξε ότι είναι παίκτης μεγάλης κλάσης. Θεωρώ πως θα τον δούμε αρκετά στα playoffs. Πολύ καλός ήταν και ο Γιόνσον», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x