Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Αρχικά, αναφέρθηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου με το Αιγάλεω και στάθηκε στην πολύ κακή κατάσταση του γηπέδου «Στ. Μαυροθαλασσίτης», ενώ επεσήμανε πως η Ένωση έκανε το απολύτως απαραίτητο, ωστόσο θα μπορούσε να είχε εκμεταλλευτεί περισσότερο το παιχνίδι για τη διαφορά τερμάτων.
«Δεν είναι και παράσημο το σκορ, αλλά για 90 λεπτά η ΑΕΚ ήταν σοβαρή. Με τον Νίκολιτς η ΑΕΚ παίρνει όλα τα παιχνίδια σοβαρά, και αυτό είναι σημαντικό για μία ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό», σχολίασε μεταξύ άλλων για το πώς αντιμετώπισαν οι «κιτρινόμαυροι» το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Τέλος, σχολίασε πως ο Μάρκο Γκρούγιτς φάνηκε να είναι έτοιμος, όπως και ο Ζοάο Μάριο, ενώ επιβεβαίωσε την είδηση πως η ΑΕΚ συζητά με τον Αρόλντ Μουκουντί για ανανέωση του συμβολαίου του.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.
Διαβάστε Επίσης
«Η ΑΕΚ διαπραγματεύεται ανανέωση συμβολαίου με τον Μουκουντί» Ευχές της ΑΕΚ στον Μάριο Ηλιόπουλο Νίκολιτς: «Χαλαρώσαμε στο τέλος και δεν έπρεπε - Χτίζουμε νοοτροπία νικητή» Τα highlights από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Αιγάλεω Πέρασε από το... χωράφι του Αιγάλεω και μπήκε με το δεξί στη League Phase η ΑΕΚΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






