Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Στην τελική ευθεία για Πάλμα η ΑΕΚ»

Για βελτίωση των προϋποθέσεων στην υπόθεση Πάλμα και εξελίξεις που πιθανότατα θα δρομολογήσει η άφιξη των μάνατζέρ του στην Ελλάδα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για στόπερ.

Την πρόοδο των συζητήσεων για μεταγραφή του Λούις Πάλμα στην ΑΕΚ επιβεβαίωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα, σημείωσε ότι έχουν βελτιωθεί οι προϋποθέσεις και το γεγονός ότι έρχονται στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή δείχνει ότι ενδεχομένως μπαίνουν στην τελική ευθεία οι επαφές μεταξύ των ίδιων, της «Ένωσης» και του Άρη.

Όσον αφορά στην περίπτωση στόπερ, τόνισε ότι όσο καθυστερεί η απάντηση του εκλεκτού, τόσο απομακρύνεται η περίπτωσή του και αυξάνονται οι πιθανότητες να ενεργοποιήσουν οι «κιτρινόμαυροι» μια παράλληλη λύση.

Εξάλλου, αναφέρθηκε και στην επένδυση της ΑΕΚ με την απόκτηση του νεαρού Χρυσόπουλου από τον Άρη, σημειώνοντας ότι διαθέτει ενδιαφέροντα στοιχεία (αριστεροπόδαρος με ύψος 1,93) και θα ενταχθεί στη β’ ομάδα με προοπτική να προωθηθεί κάποια στιγμή και στην πρώτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x