Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν πάει για Κοσάνοβιτς, ψάχνει στόπερ στην Ισπανία η ΑΕΚ» (audio)

Σε δεύτερη μοίρα φαίνεται να περνά η περίπτωση απόκτησης του Μίλος Κοσάνοβιτς για την ΑΕΚ, με την Ένωση να εξετάζει παίκτες από την ισπανική αγορά. Ίσως και ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες για Αραούχο.

Μπορεί ο Μίλος Κοσάνοβιτς από χθες να φάνταζε ως το φαβορί για να αποτελέσει τον στόπερ που αναζητούσαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, ωστόσο όπως φαίνεται η περίπτωση μοιάζει να χάνει έδαφος.

Όπως μετέδωσε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή «Αντεπίθεση» των Βασίλη Βέργη και Βάιου Τσούτσικα, ο Σέρβος αμυντικός δεν αποτελεί προτεραιότητα και οι ιθύνοντες της Ένωσης έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ισπανική αγορά, αναζητώντας ένα ποδοσφαιριστή αγωνιστικά έτοιμο που θα μπορέσει άμεσα να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Σε ότι έχει να κάνει με το σίριαλ «Αραούχο», οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν αντίστροφα καθώς ίσως και μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξουν ανακοινώσεις και ο παίκτης να μπει στο αεροπλάνο προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η πρόταση της ΑΕΚ ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Αργεντίνου, 30% θα μείνουν στην Λας Πάλμας ενώ ένα 20% θα διατηρήσει η Μπόκα Τζούνιορς.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x