Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM: «Σήμερα θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς του Μάνταλου»

Ο Πέτρος Μάνταλος τραυματίστηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό μετά από άτσαλη πτώση και εντός της ημέρας θα εκτιμηθεί το μέγεθος της ζημιάς του αρχηγού της «Ένωσης».

Η ΑΕΚ πήρε τεράστια νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό στο ματς της 5ης αγωνιστικής, αλλά πλέον κοιτάει τη συνέχεια και πως διαχειριστεί κυρίως το ματς με την Αούστρια την Πέμπτη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, κατά δήλωση του, θα έπινε δυο μπύρες και μετά θα σκεφτόταν το ματς της Πέμπτης. Ανάμεσα στις σκέψεις του σίγουρα θα έχει και το ποιοι θα λείπουν.

Ο Αντρέ Σιμόες που αποχώρησε τραυματίας δύσκολα μπορεί να υπολογίζεται, ενώ σήμερα θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς του Πέτρου Μάνταλου. Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Κετσετζόγλου, ο αρχηγός της ΑΕΚ εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να εξακριβωθεί τι έχει στο χέρι, μετά τον χθεσινό τραυματισμό του.

Δύο είναι τα σενάρια. Ή ο παίκτης δεν θα έχει τίποτα και θα παίξει κανονικά την Πέμπτη, ή ο τραυματισμός του θα τον αφήσει εκτός για μία σειρά παιχνιδιών, αν αποδειχθεί ότι έχει υποστεί κάποια κάκωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x